Здравен работник, който се намушка пред болница, преди да твърди,

...
Здравен работник, който се намушка пред болница, преди да твърди,
Коментари Харесай

Медицинска сестра, която се намушка пред болница и обвини жена в предложението за обезщетение, е в затвора

Здравен служащ, който се намушка пред болница, преди да твърди, че е била нападната, беше вкаран в пандиза за една година.

Дона Максуел отхвърли да е провел ужасяващия случай пред болничното заведение Ailsa в Ер през ноември 2018 година Той провокира голям полицейски отговор и една почтена жена - която от този момент умря - по-късно се яви в съда, преди да бъде освободена от всякакво присъединяване.

48-годишната Максуел настоя, че е била жертва на инцидентно нахлуване по време на четиридневен развой в шерифския съд в Ейр, само че правосъдните заседатели я признаха за отговорна за загуба на време на полицията. Днес тя се срина на подсъдимата пейка, когато шериф Шърли Форан сподели, че няма опция на пандиза. На съда беше казано, че полицейското следствие до момента е коствало на данъкоплатците £103 000, като тази цифра се чака да нарасне още повече.

Иън Гилис, защитаващ, сподели: „ Този ​​въпрос продължава от известно време и нейната позиция остава по този начин, както е дала показания на процеса....

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР