Здраве, щастие, красота“ е темата на цикъла от беседи по

...
Здраве, щастие, красота“ е темата на цикъла от беседи по
Коментари Харесай

Светило на холистичната медицина ще обясни щастието

„ Здраве, благополучие, хубост “ е тематиката на цикъла от беседи по холистична медицина, които преди 3 години пловдивската лекарка доктор Галина Арабаджиева стартира със съдействието на Културен център ТРАКАРТ. След близо 2-годишно спиране, поради образованието на доктор Арабаджиева в Източния свят, беседите не престават, оповестиха от културния център. 

На 13.03.2018 година от 18.00 часа в ТРАКАРТ желаещите ще чуят 5-тата подред лекция на тематика „ Единството сред мъжа и дамата “. Всички знаем, че мъжът и дамата са сътворени един за различен, само че за какво от време на време е толкоз мъчно да преодолеем разликите? Можем ли да възродим любовта?  Как да възобновим половият си живот?  Как да работим за връзката си? По тези и още доста други въпроси ще приказват доктор Галина Арабаджиева - холистичен доктор, кожен лекар и венеролог, и известният психолог и психотерапевт Събка Чехович.

Тази сказка, както и всички други идни събития от цикъла “Здраве, благополучие, хубост ”, е с ВХОД СВОБОДЕН, на база – Дар от сърце!!!

„ Беседите ще се организират всеки месец и на тях ще поканвам изтъкнати персони в региона на холистичната медицина и терапия “, изяснява инициаторката доктор Арабаджиева. Тя акцентира, че крайната цел на плана е основаването на БЕЗПЛАТНА ХОЛИСТИЧНА АКАДЕМИЯ в България.

На 04.04.2018 година очаквайте хлеботерапия с известния психолог и хлеботерапевт Роси Проданова. През месец май ще научите повече за науката „ постурология " от доктор Веска Василева - един от първите холистични стоматолози у нас.

ЩО Е ХОЛИСТИЧНА МЕДИЦИНА

Самата дума „ холистичен ” идва от гръцки език (holos = цялостен, повсеместен, интегрален). Холистичната или цялостна, интегрална медицина преглежда индивида като формиран от три съществени, взаимносвързани и влияещи си равнища – физическо, умствено-емоционално и духовно. „ Бащата ” на медицината – Хипократ, е твърдял, че да си здрав значи да си постигнал естетика, както със самия себе си, по този начин и с околния свят. Той е вярвал, че това, което става в мозъка, визира и тялото, и че човек би трябвало да се лекува във всичките му измерения, като се има поради и средата, в която той живее и работи. /Марица.бг
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР