Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще разказват нелепи истории от

...
Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще разказват нелепи истории от
Коментари Харесай

„Още една жена каза“ в Лятно кино „Орфей“


Здрава Каменова и Вяра Пантелеева ще описват нелепи истории от живота на певиците, артистите и сценаристите на БГ сериали.  Как се написа публикация за липсващ котарак в жанр турски сериал, какъв брой луди майки може да се съберат в една музикална школа за деца, какво е да попаднеш от село в Южна Корея и да преживееш ураган?

Всичко това и още доста безумно смешни истории можете да чуете на 29 август, понеделник, от 20 часа в Лятно кино „ Орфей “ в музикалния стендъп „ Още една жена сподели “ на Здрава Каменова и Вяра Панталеева. Не, че са за „ описване “, само че ще ги споделим с вас, споделят двете фурии.

Здрава Каменова, позната и като сценарист на български сериали, споделя с доста изразност сюжети и случки от процеса „ зад кадър “, а Вяра Пантелеева, солистка в джаз – групировката в предаването „ Нощни птици “ по Българска национална телевизия добавя радостни и неуместни случки от живота на певиците.

След всеки театър, с изключение на с положително въодушевление, публиката си потегля окрилена и от превъзходната музика, която се лее от сцената. Удобните обувки са наложителни за танцуване! Не пропускайте да си подарите тази страст!

Билетите се продават на касата пред общината Пловдив, в мрежата на Ивентим и в Грабо.

Ще се продават и на място преди спектакъла в Лятно кино „ Орфей “.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР