"Здрав съм! Благодаря на Господ. И моите родителите преминаха най-тежкото

...
"Здрав съм! Благодаря на Господ. И моите родителите преминаха най-тежкото
Коментари Харесай

Коцето: Преминахме най-страшното

"Здрав съм! Благодаря на Господ. И моите родителите минаха най-тежкото и сега се възвръщат у дома. “

Това искрено показа любимецът на народа от фолксредите Константин, чието семейство и самият той прекараха ковид. За благополучие, преди ден артистът оповести, че към този момент е с два негативни теста и е здрав, само че по-важното е, че татко му е изписан от болничното заведение.

„ Над 20 дни прекара в болница. Благодаря на целия екип ма 5-а градска болница и най-много на доктор Росен Маринов. Баща ми е с диабет, подложен пейсмейкър и изобщо има съпътстващи болести, на 3 пъти е губил схващане, за благополучие през днешния ден е по-добре. Тези хора са герои, шапка им смъквам! Влязох в Коронавирус поделение, когато го изписваха, и е кошмарно, хора са на смъртни кревати. Затова спазвайте ограниченията и се пазете доста ", разкрива детайлности Коцето.

Самият той минава леко през вируса и карантината прекарва в дома си, където самоизолира на 1-ия етаж, до момента в който на 2-рия са жена му Надя двете му деца. „ Имах температура и заryба обонянието си. Бях карантиниран на 1-вия етаж вкъщи, а брачната половинка ми се грижеше главно за мен. Слизаше облече в скафандри, ръкавици, няколко маски, не беше елементарно. Майка ми също изкара вируса, само че у дома и по-леко, с повръщане, гадене, болки в мускулите и други ", прибавя изпълнителят.

Разкрива, че не знае съответно от кое място се е заразил, само че съгласно него се е сблъсквал неколкократно със инфектирани хора пo участия и това се е е натрупало в организма му и е повлияло. След като се оказва отрицателен за ковид, Константин си прави и тест за антитела, защото сnоред медиците, в случай че равнищата на антитела са ниски, има опция още веднъж да се болести.

„ Нормалните граници на индикатора за антитела бил 2, моето е 18, лекарите споделят, че не са виждали повече от 12. Тоест вирусът бяга от мен”, майтапи се в характерен жанр Коцето, който от самото начало мисли положително. Той е безапелационен, че след 40 дни ще подари кръвна плазма, с цел да може да се спасят колкото може човешки животи, написа "България Днес ".
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР