Здрав бой с полицията си спретнаха фенове на испанския “Бетис

...
Здрав бой с полицията си спретнаха фенове на испанския “Бетис
Коментари Харесай

Фенове на “Бетис” се бият в Манчестър

Здрав пердах с полицията си спретнаха почитатели на испанския “Бетис ” в последните минути при гостуването на “Манчестър Юнайтед ” от Лига Европа. Те се пробваха да нападат ентусиастите на домакините след гола на Вегхорст, който направи резултата 4:1 в интерес на англичаните.

Четирима са задържани, като единият си смъкна колана и през загражденията се опита да удари последователи на домакините.

“Манчестър Юнайтед ” най-сетне може да се отърве от капитана си Хари Магуайър. Най-скъпият бранител в света е твърда скамейка в тима, само че все пак имало интерес от страна на “Пари Сен Жермен ” към него. Френският гранд желал да укрепи отбраната си тъкмо с англичанина, който направи в действителност ужасно международно състезание в Катар. Според разбора на играта на френския отбор проблемите са тъкмо пред вратаря Донарума.

Бившият ментор на “Челси ” Томас Тухел пък е бил видян да върви на уроци по испанци. Според медиите той е заместникът на Карло Анчелоти в “Реал ” (Мадрид) след края на този сезон. Италианецът бе безапелационен, че ще напусне поста си. Той остава и любимец за вакантния пост на селекционер на бразилския народен тим.

Странен гол видяха феновете във Варшава, където семейства украинският “Шахтьор ” (Донецк). Ярослав Ракитски откри резултата в 79-ата минута, като употребява задните си елементи, с цел да означи. В последна сметка обаче мачът с нидерландския “Фейенорд ” приключи 1:1.

“Андерлехт ”, който отстрани “Лудогорец ” в Лигата на конференциите, направи същия резултат вкъщи против испанския “Виляреал ”.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР