Здрасти, искаш ли да си говорим на “Ти? Всъщност не

...
Здрасти, искаш ли да си говорим на “Ти? Всъщност не
Коментари Харесай

Здравей, аз съм жената, която ще ти вземе мъжа!

Здрасти, искаш ли да си приказваме на “Ти ”? Всъщност не ми пука, по този начин и по този начин към този момент започнах. Позволи ми да се показва. Аз имам доста имена и доста лица. Мога да бъда Нора, колежката от офиса. Или пък Лили, продавачката на фрешове. А за какво не и Антония, онази добра другарка от детството.

Тук имената, специалностите и статусът не са толкоз значими. Важното е едно - тук съм, с цел да ти взема момчето и ще го направя напълно неумишлено, без да го желая. Защото аз не съм неприятно момиче, не съм кучка, не съм зла жена, която краде съпрузи и гаджета.

Но аз ще направя допустимо най-лошото нещо на твоя човек - ще му взема мозъка. Не, аз няма да дремя с него, даже няма да го целуна. Но той ще ме сънува. И ще си мисли за мен, до момента в който целува теб. Ще се чуди какъв е усетът на устните ми и ще изтръпва всякога, когато долови аромата на парфюма ми.

Аз може и да не го докосна в никакъв случай, може даже да не си стиснем ръцете, само че ще докосна душата му. Със звънливия смях, с метода, по който повърхностно размахвам косите си, с непохватната ми същина, с наперената ми походка, с метода, по който набръчквам нос, когато не съм удовлетворена от нещо.

Той ще стартира да вижда всички тези дребни неща у мен. Ще види онази луничка над дясната ми вежда и срамежливата трапчинка, която се появява на бузата ми, единствено в случай че нещо е доста, доста занимателно . Ще търси все по-близък контакт с мен, ще ме мисли, ще чака да ме види с трепета на влюбен седмокласник.

Знаеш ли, аз даже няма да знам, че това се случва. Аз просто ще правя ежедневните си отговорности, ще вдишвам и издишам, в множеството случаи ще минавам около него, без даже да го виждам. И по този начин незабелязано ще ти го взема, мислите му ще бъдат мои, въпреки и да не сме си разменили повече от 20-30 думи.

 жена Thinkstock

И виновността ще бъде единствено и само твоя. Мъжете стартират да се заглеждат в непознатото по две аргументи - просто са прасета или им липсва нещо в актуалната връзка . Ти си знаеш, че момчето ти не е свиня, тъй че оставаме с една алтернатива - не му даваш всичко, от което има потребност.

Признай, ти го одобри за даденост и не се бориш за любовта му, не се стараеш да го печелиш всеки ден, още веднъж и още веднъж. Често упрекваме, че мъжете престават да се стараят, когато получат момичето, само че дали и ние не сме отговорни за същото?

 жена Thinkstock

Кога беше последният път, когато направи нещо благо за него? Когато си купи ново секси и супер непрактично долни дрехи? Когато му подготви обичаната вечеря? Или просто му направи комплимент?

Имаше време, в което единствено ти беше в мислите му, единствено ти му беше забавна. Но в този момент аз съм на твоето място в главата му и виновността за това може би е твоя. Имаш още малко време да го спасиш. 1...2...3...
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР