Заявяваме своята пълна подкрепа за Пирогов. Това се казва изявление

...
Заявяваме своята пълна подкрепа за Пирогов. Това се казва изявление
Коментари Харесай

Пеевски с мощна подкрепа за Пирогов, детската болница и Делян Добрев

Заявяваме своята цялостна поддръжка за " Пирогов ". Това се споделя изказване на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски , публикувано от пресцентъра на партията, откакто през днешния ден стана ясно за Валентин Димитров с Константин Димов. Новината провокира и остра реакция.

" Призоваваме партиите и шефовете на кабинети да се отдръпват от интервенция в здравния бранш и кадруване в лечебните заведения, поради персонални свои ползи ", декларира Пеевски.

От думите му излиза наяве също Движение за права и свободи ще предложи на " сътрудниците в евроатлантическото болшинство " в Народното събрание незабавно да бъде признато решение, с което да се задължи Министерски съвет да пристъпи неотложно и ускорено , като осъществя плана в тази връзка взаимно с ангажираните с тематиката публични организации.
 Христо Хинков: Изграждането на Националната детска болница върви по проект
Христо Хинков: Изграждането на Националната детска болница върви по проект

Там обаче няма да има хеликоптерна площадка

След новината, че и активността на компанията на територията на България, Пеевски показва, че е разговарял с ръководителя на Комисията по енергетика и в Народното събрание народен представител от ГЕРБ/СДС Делян Добрев и поддържа изцяло това, което счита да предложи - дерогацията за " Лукойл " за вноса на съветски нефт да бъде прекъсната от 1 януари 2024 година " Очаквам той да продължи диалозите с водачите за реализиране на парламентарна евроатлантическа поддръжка ", допълва Делян Пеевски.

Добрев дерогацията да бъде прекъсната, само че концепцията му от депутатите.
 Асен Василев: Няма риск страната да остане без горива
Асен Василев: Няма риск страната да остане без горива

По мотив информацията, че " Лукойл " обмисля продажба на активите си в България
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР