Заявките на Има такъв народ бяха, че ще върнат мандата

...
Заявките на Има такъв народ бяха, че ще върнат мандата
Коментари Харесай

Никола Минчев, ПП: ИТН дадоха заявка, че ще върнат мандата

Заявките на „ ИТН ” бяха, че ще върнат мандата несбъднат.

Така зам.-председателят на Народното събрание и народен представител от „ Продължаваме промяната - Демократична България ” Никола Минчев разяснява връчването на третата директория на Има Такъв Народ.

„ Доколкото си припомням Тошко Йорданов сподели, че ще върнат мандата несбъднат и че би трябвало да се върви към избори 2 в 1 ", напомни МИнчев пред Нова телевзивия. Според него периодите допускат да го върнат незабавно.

Конституцията им дава опция да го задържат, до момента в който парламентарната група откри министър председател. След номинация за министър-председател, имат едноседмичен период да показват държавно управление. Ако се извърши цялата тази конституционна опция, сигурно би попречило на провеждането на двоен избор, предвижда Минчев опциите за европейски и национални избори.

Според него все е още не късно за това изборите да са на 9 юни.

Минчев, който е и ръководител на комисията „ Божанов “ в Народното събрание, заяви, че тя ще продължи своята работа и следва на чуване да бъдат поканени изпълняващият длъжността основен прокурор Борислав Сарафов и двамата някогашни първи обвинители - Иван Гешев и Сотир Цацаров.

Казусът с Нотариуса и Пепи Еврото се развива в продължение на много години и обгръщат мандатите от времето на Сотир Цацаров, Иван Гешев и до Борислав Сарафов, сподели ръководителят на комисията.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР