заяви, че Ювентуси все още трябва да работи много върху

...
заяви, че Ювентуси все още трябва да работи много върху
Коментари Харесай

Бентанкур: Трябва да работим върху настройката си за мачовете

съобщи, че Ювентуси към момента би трябвало да работи доста върху това играчите да са фокусирани през всичките 90 минути на срещите и голове като този, който бе позволен против в края на срещата, не трябва да се получават.

“Старата госпожа” завоюва с 4:1 семейството си в неделя вечер и стартира положително новата година след много неубедителния край на предходната, когато изгубиха с 0:3 на личен терен от.

“Фриуланите” съумяха да поведат с попадение на, само че то бе анулирано с решение на ВАР, което проправи пътя на торинци към триумфа след точни изстрели на с два гола, и.

“Не стартирахме срещата с вярната конфигурация и допуснахме гол, който за благополучие бе анулиран за игра с ръка. След почивката се справихме по-добре и заслужихме успеха, само че в края още веднъж се разконцентрирахме и им позволихме да отбележат. Смятам, че би трябвало да сме по-концентрирани през всичките 90 минути. Позволихме на Удинеза да сътвори прекомерно доста благоприятни условия и това не трябва да става. Не ме интересува дали съм вкарал или не, направих асистенция, което си е същото, тъй като съм оказал помощ на тима. Това е победа, която заслужавахме и за която се борихме крепко. Сега имаме няколко дни да се възстановим и да се подготвим за конфликта с,” съобщи Бентанкур след мача.
Серия А 14 кръг, вторник 22 декември  Ювентус 0:3краен резулат  Фиорентина
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР