“ заяви, че ще съди председателя на Народното събрание Цвета

...
“ заяви, че ще съди председателя на Народното събрание Цвета
Коментари Харесай

Велислав Минеков: Даваме Цвета Караянчева на съд, протестите се финансират с ясна кампания

„ “ съобщи, че ще съди ръководителя на Народното събрание Цвета Караянчева за изказванията ѝ, изречени в „ Лице в лице “, че има двама олигарси, които са отвън България, и „ дирижират и финансират част “ от актуалните митинги против държавното управление и основния прокурор. Това съобщи скулпторът Велислав Минеков пред БТВ.
„ Това, че Цвета Караянчева ще бъде дадена на съд, естествено трябваше да се получи. Всички тези опорки, които стартират от нейния шеф, незабавно попиват в корпулентните медии и в действителност непрестанно сме задължени да обясняваме неща, които са задоволително ясни и доста лесни за инспекция “, съобщи професор Велислав Минеков в право на отговор в „ Лице в лице “. „ Ние имаме ясни документи по какъв начин сме се финансирали през всичките тези три месеца. Какво е набрано, какво е изхарчено, какви налози са платени “, съобщи Минеков.
 Проф. Минеков: Проектът за нова Конституция ще ни приближи към азиатските диктатури Проф. Минеков: Проектът за нова Конституция ще ни приближи към азиатските диктатури
Трябва да срутим нашата Стена. Стената, издигнала се сред нас, жителите, и нашата страна, която е завладяна от незаконната група на...
„ Протестите се финансират с ясна акция. Първите дни се финансирахме със лични средства, а по-късно публикувахме сметка, в която за един ден се събраха 24 000 лв.. Общо събраните средства са достигнали близо 93 000 лв. “, описа уредникът на гражданското неодобрение от „ Отровното трио “. Той посочи, че е мъчно да се наблюдава кой е дарил за митингите, тъй като „ Отровното трио “ не е страната и няма специфични служби, само че „ от множеството места се схваща и са доста ясни преводите – като номера. 
„ За страдание, тези средства към този момент са изхарчени и продължаването напред ще бъде мъчно. Това няма да продължи постоянно, тъй като който е дарил към този момент няма да подари повторно, само че ние няма да се откажем от митинга “, съобщи уредникът на демонстрациите против държавното управление.
Що се отнася до популяризираните изказвания, че татко му е бил доближен на Тодор Живков, съгласно него това са опорки, които се популяризират, когато няма какво друго да открият за теб.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР