Завръщащата се с пълна сила британска звезда Амир Хан вярва,

...
Завръщащата се с пълна сила британска звезда Амир Хан вярва,
Коментари Харесай

Амир Хан: Фюри е най-добрият, Джошуа и Уайлдър не са тествани

Завръщащата се с цялостна мощ английска звезда Амир Хан има вяра, че неговият съотечественик Тайсън Фюри (25-0, 18 КО) е най-хубавият боксьор в тежка категория - по-добър даже от първенеца на WBO, IBO, IBF и WBA Антъни Джошуа (21-0, 20 КО) и от първенеца на WBC Дионтей Уайлдър (40-0, 39 КО).

Хан е впечатлен както от Уайлдър, по този начин и от Джошуа, само че счита, че двамата най-ярки бойци все още към момента не са тествани от най-тежките съперници в дивизията.

"Фюри е едно от тези момчета, които не се опасяват от нищо и не се опасяват да кажат всичко. Той е най-забавният боксьор на конференциите и считам, че може да се бие. Той евентуално е най-хубавият боксьор в тежка категория ", съобщи Хан.

"Уайлдър в действителност има страховит удар - в случай че те нацели, край, светлините изгасват. Но не мисля, че е бил тестван същински. От другата страна пък е Джошуа, който е доста добър боксьор, доста мощен - той обаче също не е бил тестван съществено. Мисля, че от тях тримата Фюри е най-хубавият ", приключи Хан.

Фюри обаче не е излизал на кръга след пътуването си до Германия през ноември 2015 година, когато изненада света на бокса с успеха си над тогавашният владетел Владимир Кличко, спечелвайки купите на IBF, IBO, WBO и WBA.

Точно заради тази причина моментната форма на британеца не е доста ясна, само че и за това ще пристигна ред, защото той най-сетне ще се завърне на кръга на 9-ти юни в "Манчестър Арена ", като неговият конкурент се чака да бъде разгласен напълно скоро.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР