Завръщането в игра на капитана на може да се случи

...
Завръщането в игра на капитана на може да се случи
Коментари Харесай

Серхио Рамос пред завръщане още тази седмица

Завръщането в игра на капитана на може да се случи по-рано от предварителните упования. 34-годишният бранител към този момент е съвсем изцяло възобновен от контузията си в коляното и може да се появи с бялата фланелка на терена още против в събота в мач от Ла Лига, написа Marca.

Ветеранът е отвън строя от 14 януари, когато се контузи в полуфиналния мач за Суперкупата на Испания против. На 6 февруари опитният защитник претърпя интервенция. Очакванията са, че Рамос ще бъде на линия за реванша от осминафиналите на Шампионската лига против ( " лос бланкос " завоюваха първата среща като посетители с 1:0) идната седмица. Футболистът обаче може да запише игрови минути още в края на тази седмица против Елче на " Алфредо Ди Стефано ". Това би му разрешило да понатрупа игрова процедура преди срещата с италианския отбор.

Бързото възобновяване на Рамос е добра вест и за селекционера на Испания Луис Енрике. " Ла Роха " има мачове от международните квалификации в края на месеца - на 25 март против Гърция вкъщи, против Грузия на 28 март като посетител и против Косово на испанска земя на 31 март.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР