Завръщането на Серина Уилямс се превърна в главната тема на

...
Завръщането на Серина Уилямс се превърна в главната тема на
Коментари Харесай

Серина: Това беше максимума ми днес; не знам дали изиграх последния си мач тук

Завръщането на Серина Уилямс се трансформира в основната тематика на тазгодишния Уимбълдън и всички тръпнеха в очакване да схванат дали 23-кратната шампионка от Шлема към момента има кчествата да побеждава най-хубавите в света. 40-годишната американка изнесе нелош мач, имайки поради едногодишното си неявяване от Тура, само че Хармони Тан стигна до неочакван успех над някогашната номер едно и като че ли ясно сподели, че времето на Уилямс в тениса изтича, а ето какво описа самата Серина за своите проекти оттук нататък:

" Беше доста тежка борба. Имах своите шансове и несъмнено нещата се развиха доста по-благоприятно за мен, в случай че създадем паралел със случилото се през предишния сезон. Засега възнамерявам на момента. Не мога да кажа дали изиграх последния си мач на сингъл тук. Самата аз не знам къде ще бъде идната ми поява, в случай че има такава. Истината е, че стоях физически доста добре на корта, въпреки че в действителност страдах при последните няколко точки. Разликата пристигна от неспособността ми да се оправя задоволително добре във значимите разигравания. Спечелеих няколко от тях с положителни отигравания, само че това въобще не е задоволително и нуждая се от повече публични мачове, с цел да си възвърна увереността. Не ми се ща да завърша по този метод кариерата си на Уимбълдън, само че не можех да дам повече от това през днешния ден и би трябвало да го приема. Мотивирана съм да напредвам, с цел да се завърна на US Open, където пристигна първата ми купа от Големия шлем " - разяснява именитата тенисистка.

Serena when asked if this would be a satisfying last Wimbledon memory:

Definitely not. But today I gave all I could do today. Maybe tmrw I could`ve gave more. Maybe a week ago I could`ve gave more. But today was what I could do. At some point u have to be able to b ok with that
— Reem Abulleil (@ReemAbulleil)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР