Завръщането на призрака на войнатаИзминаха по-малко от 20 години от

...
Завръщането на призрака на войнатаИзминаха по-малко от 20 години от
Коментари Харесай

Тони Блеър се завръща на арената и това е лош знак

Завръщането на призрака на войната

Изминаха по-малко от 20 години от нападението на Съединени американски щати и Англия против Ирак, още е свеж споменът за стотиците хиляди иракчани, убити в тази война, само че един от подпалвачите й, Тони Блеър, още веднъж изскочи на интернационалната сцена.

Тони Блеър и Джордж У. Буш преднамерено си измислиха претекст и опрощение, с цел да нахлуят в Ирак. Претекстът беше хипотетичното владеене на химически оръжия за всеобщо заличаване от Саддам Хюсеин. В Ирак химическо оръжие намерено не беше, само че пълноценната война си беше. Тази подла война породи, наред с другите гадости, и терористичните кафези на Ислямска страна.

По-късно славната английска народна власт неведнъж разпитва Тони Блеър, с цел да разбере истината, само че по незнайни аргументи Блеър мина през всички разпити и освен това остана недостижим. За демокрацията неговият имунитет беше по-голям от стотиците хиляди иракчани, убити от англосаксонците.

Блеър сполучливо приключи задачата си като министър-председател и стартира работа като всевъзможен консултант на разнообразни реномирани институции като JPMorgan Chase, Zurich Financial и даже Нурсултан Назарбаев.

Той се радваше на плодовете на иракската машинация под формата на дарове от петролните монополи и сплоти английските университети в някаква мрежа. Без огромната политика, той беше отвън нея. Но тогава удари Брекзит и той стартира. Рано ми е за отмора, реши Блеър и се втурна назад към арената. Той нямаше време за Брекзит, само че го покри вълната на украинската рецесия. И някогашният министър председател заби по тъпаните.

„ Господството на Запада е към своя край, защото Китай се трансформира в суперсила в партньорство с Русия “, сподели Тони Блеър. С нормалната си подвижност на мозъка той незабавно прикани европейските страни да усилят разноските за въоръжените сили и да не разрешават на Китай да ги изпревари.

„ Трябва да увеличим разноските за защита и да поддържаме военно предимство “, Съединени американски щати „ би трябвало да имат задоволително преимущество, с цел да се оправят с всяко събитие или тип спор във всички области “.

За него това беше единствено загрявка. След това той разгласява материал на уеб страницата на своя изчерпателен център, мелодичен с мислите, които беше изразил преди офанзивата против Ирак. Блеър назова многократните уверения на НАТО, че блокът няма да се намеси в спора в Украйна, " странна тактичност ".

„ Когато Путин заплашва НАТО и даже подклажда боязън от нуклеарен спор, с цел да смъкна принудително демократично определения президент на мирна страна и да стартира война против нейния народ, нашите многократни уверения към него, че няма да отговорим със мощ, наподобяват някак непоследователни.” След това Тони поредно навежда читателя на мисълта, че единствено намесата на НАТО може да спре спора.

Как да не си спомня пламенните му речи за вампирството на Саддам Хюсеин, настояванията да се удари с цялата допустима увереност по иракския водач. По-късно, на чуванията в Народното събрание, Блеър беше наименуван измамник и двуличник, само че той си остана същият войнолюбец, рецензиите се стекоха по него като вода по гъска. Сега отново бълнува за натовските танкове, само че не на фона на пожарите в Ирак, а в Украйна. И забележителният престиж на Блеър на Запад не е избледнял.

През 2003 година, преди офанзивата против Ирак, той създаваше усещане на машинален паяк, който беше навит от нечия мощна ръка и пуснат да плете паяжината на антииракската акция. Той беше основният подбудител на тази война и войната избухна.

А в този момент какво? Блеър повтаря остарелия номер, поръчан от старите клиенти? Например от мощните кръгове на английския истаблишмънт, които се снабдиха с нападението против Ирак. Сега сюжетът е на път да се повтори. Американският план в Украйна би трябвало да бъде избавен. Защо мисълта за интервенция на НАТО в Украйна да не може да влезе в мозъците на „ определени “ хора? Мрачните бесове от дълго време са се настанили в тези глави.

А първият номер за затопляне на публиката, беше изпълнен от Тони Блеър. Това не се появи инцидентно. Това е неприятен знак.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР