Завръщането на принц Хари в Обединеното кралство може да бъде

...
Завръщането на принц Хари в Обединеното кралство може да бъде
Коментари Харесай

„Промяната на мнението“ на Меган Маркъл поставя принц Хари пред два трудни избора

Завръщането на принц Хари в Обединеното кралство може да бъде застрашено заради неочаквана „ смяна на мнението “ от брачната половинка му Меган Маркъл, стана ясно твърдеше. Източник разкри, че херцогът на Съсекс в този момент е в сложна главоблъсканица по отношение на препоръчаното им завръщане в Обединеното кралство идващия месец.

Планиран да приказва на службата във връзка 10-ата годишнина на Invictus Games, която се организира в катедралата " Свети Павел " на 8 май, Хари е изправен пред неустановеност по отношение на идното си завръщане вкъщи. Присъствието на Хари на службата е включено в формалния график, до момента в който присъединяване на Меган остава като „ ТБЦ “ – Предстои удостоверение.

Изглежда обаче, че проектите може да се трансформират. Въпреки че в началото Меган се надяваше да придружи Хари, като се изключи че ще вземе със себе си децата си, принц Арчи и принцеса Лилибет, обявено приключване на информация за техните проекти за пътешестване докара до опасения за тяхната сигурност.

ЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ: Меган Страховете на Мар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР