Завръщането на Осасуна в европейските клубни турнири е поставено под

...
Завръщането на Осасуна в европейските клубни турнири е поставено под
Коментари Харесай

Още един от испанските представители в европейските турнири е под сериозна въпросителна

Завръщането на Осасуна в европейските клубни шампионати е сложено под сериозна въпросителна, оповестява вестник “Марка ”. Клубът от Памплона се класира на седмото място в Ла Лига, което дава право на присъединяване в Лигата на конференциите през идващия сезон. Осасуна обаче би трябвало да премине всички инспекции на УЕФА, а сериозен проблем съставлява към момента не приключилото изцяло дело против клуба обвързван с споразумяване на мачове през сезон 2013/14, в което бяха забъркани играчи на отбора. Процесът е на финалната си права, само че към момента се чака решението на Върховния съд. 
 Доклад на УЕФА предлага изхвърляне на Барселона от Шампионската лига Доклад на УЕФА предлага изхвърляне на Барселона от Шампионската лига
Ако от УЕФА в последна сметка бъде взето решение за отстраняването на Осасуна, то тяхното място ще заеме Атлетик Билбао, който се класира осми. В сходна позиция е и Барселона, против които сега от европейската футболна централа към момента се води следствие във връзка нашумялото дело “Негреира ”, в което каталунците би трябвало да дават отговор за заплащания в размер на над 7 милиона евро в продължение на 17 години към заместител шефа на съдийската комисия Хосе Мария Енрикес Негрира.
 Осасуна сграбчи последната европейска квота в Испания Осасуна сграбчи последната европейска квота в Испания
Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Gettyimages
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР