Завръщането на Наоми Осака сред най-добрите продължава с пълна сила,

...
Завръщането на Наоми Осака сред най-добрите продължава с пълна сила,
Коментари Харесай

Обратно в правилния път: Осака разгроми бивша мейджър финалистка за успешно начало в ИУ!

Завръщането на Наоми Осака измежду най-хубавите продължава с цялостна мощ, като някогашната номер 1 изигра най-убедителния си мач за годината. С четвъртата си победа над представителка на топ 100 за 2024-та, японката победи Сара Ерани с 6:3, 6:1 за 70 минути игра. Следващата й съперничка ще бъде 14-тата сложена в схемата, Людмила Самсонова.

Срещата стартира обещаващо от позиция на евентуална конспирация в дуела. В първите минути сервис играта на Осака не бе на оптимално равнище, от което италианката се възползва и осъществя два следващи пробива, въпреки и тя също да загуби подаване от началния си удар. При 3:2 за някогашната номер 5 обаче играта на четирикратната " мейджър " шампионка фрапантно се промени, което й разреши да завоюва идващите 4 гейма и да поведе с 6:3.

По сходен метод бе и началото на втория сет. Въпреки че Ерани завоюва първото подаване и в идващото такова имаше късмет да поведе с 2:0, съперничката й не разреши това да се случи и пое напълно контрола в свои ръце, доминирайки идващите шест гейма, което й обезпечи първа победа за шампионката на Индиън Уелс през 2018-ра 1 в " Рая на тениса " от 2022-ра насам!

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР