Завръщането на Мартин Райнов в Левски развърза ръцете на сините

...
Завръщането на Мартин Райнов в Левски развърза ръцете на сините
Коментари Харесай

Левски с ултиматум към Симеон Славчев

Завръщането на Мартин Райнов в Левски развърза ръцете на " сините " за ултиматум към един от халфовете, които стартираха сезона. Това е Симеон Славчев. На " Герена " не са удовлетворени от положението, в което се намира играчът и това ясно се видя при издънката 0:0 с Ботев (Враца). Тогава някогашният национал влезе като запаса, само че не съумя с нищо да помогне на тима, с цел да предотврати този резултат. На " сините " не им харесва, че Славчев напоследък обръща повече внимание на мускулите си и коремна преса вид " Кристиано Роналдо ", вместо да се опита да си върне футболните качества. Както е известно, той претърпя интервенция и около нея почнал да прекалява със стоенето във фитнеса, написа " Мач Телеграф ".

Подобен проблем преди години на " Герена " имаше и Валери Божинов. Наложи се даже Георги Иванов-Гонзо да го плаши със солидни санкции при всяко влизане в залата с щангите. Божи обаче на инат на него не спря с тежестите, откакто водеше състезание с Благой Георгиев за по-изваяна фигура. Според " сините " това бе и главната причина да се провали на тестванията в Уест Хям, където бе привикан от Сам Алърдайс.

Сега в Левски не желаят нещата да се повторят и със Славчев, откакто имат задоволително проблеми поради травмите на близнаците Цоневи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР