Завръщането на Кралицата в Balmoral този месец ще е придружено

...
Завръщането на Кралицата в Balmoral този месец ще е придружено
Коментари Харесай

Уникалното имение, в което почива кралското семейство! СНИМКИ

Завръщането на Кралицата в Balmoral този месец ще е съпроводено от много нейни задания. Според слуховете, нейни посетители ще са новият министър председател Борис Джонсън и неговата другарка (това е годишна традиция), както и Меган Маркъл и бебето Арчи.

Balmoral е особено място за Кралицата. Както принцеса Южени споделя в документален филм: „ Мисля, че баба е най-щастлива точно там”!.


Имението е с повърхност 50 хиляди акра и е закупено през 1852-ра година от принц Албърт като подарък за Кралица Виктория. От тогава, то е частна резиденция за отмора на кралските особи – едно от дребното места, където те могат да живеят скрити от останалите, изцяло като естествените хора.


Премиерът Тони Блеър споделя в свое изявление: „ Мислите че се майтапя, само че те в действителност поставят ръкавиците и работят с часове в градината. Също по този начин сами мият чиниите си.”


Заниманията навън са наложителни. Принцеса Южени споделя, че това значи: „ Разходки, пикник и доста кучета.” Има си и някои правила.
Кралицата се разсънва всяка заран, тъкмо в 9 часа. Посещението на премиера също е наложително.










Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР