Завръщането на корта за Стан Вавринка продължава да бъде кошмарно.

...
Завръщането на корта за Стан Вавринка продължава да бъде кошмарно.
Коментари Харесай

Кошмарното завръщане на Вавринка продължава

Завръщането на корта за Стан Вавринка продължава да бъде кошмарно. В Марсилия някогашният №3 в света се отдръпна от мача си против квалификанта Иля Ивашка при резултат 6:4, 1:1 в интерес на беларусина, който е №193 в международната класация.

Швейцарецът се завърна на корта за Аустрелиън Оупън след половин година пауза поради интервенция на коляното. За страдание обаче в последните седмици Стан показва, че казусът въобще не е решен.

"Тренировките в последните два дни минаха добре, само че мачът постоянно е нещо друго. Очевидно е тежко, само че би трябвало да се концентрирам върху позитивните неща всеки ден и да работя крепко ", съобщи Вавринка след дуела.

Супер потрес в Ротердам, Вавринка загуби от незнаен холандец

Това е трета поредна загуба за някогашния №3 в света след провалянето от Мирза Башич на полуфиналите на DIEMA XTRA Sofia Open и ранното отпадане от холандеца Талон Грикспоор в Ротердам.

Иначе Ивашка ще играе на 1/4-финал с Никола Маю, който в профил Жил Мюлер с 3:6, 6:2, 6:4.

Томаш Бердих имаше доста компликации, само че надви над италианския квалификант Стефано Травалиа - 5:7, 7:6(4), 6:3.

Карен Хачанов пък се нуждаеше от единствено 50 минути за триумф с 6:2, 6:1 над Миша Зверев. Сърбинът Филип Краинович в профил първенеца от 2007 и 2015 Жил Симон след 6:3, 6:3 и ще срещне Лука Пуй.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР