Завръщането на Дъндер Мифлин ли е или не? Грег Даниелс,

...
Завръщането на Дъндер Мифлин ли е или не? Грег Даниелс,
Коментари Харесай

Шоурънърът на „Офисът“ адресира спекулациите за рестартиране

Завръщането на Дъндер Мифлин ли е или не?

Грег Даниелс, съ-създател и шоурънър на американската версия на „ Офисът “, схваща, че има огромен интерес към допустимо рестартиране на ситкома на работното място.

Даниелс неотдавна даде изявление на основния редактор на Collider Стив Уайнтрауб за „ Качване “ на Prime Video и беше запитан за това.

„ Е, мисля, че е доста спекулативно. Фактът, че някак си избухна въз основа на една имитация в парче на Puck, беше много готин, допускам, в смисъл, че почитателите към момента доста ги е грижа, ” сподели Даниелс. „ Но нещото, което бих споделил е, че когато има нещо за оповестяване, несъмнено ще го разглася. “

Даниелс удостовери, че е имал някои диалози с NBC, мрежата, която е дом на сериала от 2005 до 2013 година

Писателят по-рано е казвал, че в случай че преразгледа „ Офисът “, това няма да е безусловно обичайно рестартиране. Помислете за spinoff.

„ Не мисля, че ще бъдат същите герои. Мисля, че ще бъде нещо като уголемение на вселената, знаете какво имам поради, като метода, по който [The] „ Mandalorian “ е като продължение на „ Междузвездни войни “, сподели Даниелс в изявление предходната година. „ Но не знам дали това би било нещо, което хората биха желали или не, мъчно е да се каже. “

Ще чакаме в стаята за отмора.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР