Завръщането на Божков точно преди местните избори е възможно да

...
Завръщането на Божков точно преди местните избори е възможно да
Коментари Харесай

Калина Андролова: Убийството на политик или магистрат ще взриви правителството

Завръщането на Божков тъкмо преди локалните избори е допустимо да раздвижи средата. Това държавно управление, толкоз лабилно и нездраво, е заслон за прегрупиране и почистване. И в същото време ОБЕКТ на прегрупирането.
На пръв взор разчистването може да наподобява като спор в престъпния контингент, само че това е война за въздействие върху законната политическа власт. И не е единствено вътрешна, нашенска препирня. Просто едните безогледно си слагат държавно управление, другите му стрелят кураторите, подменят му дилемите и прочие Повишаването на незаконната интензивност е лост за анархия. Ликвидирането на политическо лице или магистрат може да взриви кабинета.
Понякога се чудя тези от Политическа партия схващат ли с какво са се захванали?! ПП-тата са кукли, които пробват да легендират себе си през посолствоТО, до момента в който работят за персоналното си обогатяване, НО без да познават разпоредбите на тази игра. Затова към тях посегнаха доста хора, пробвайки се да ги употребяват за свои цели, по тази причина придвижванията им са недомислени, разнопосочни, схемаджийски, в 90% от случаите против ползите на обществото. Стилът на управническите дейности на Политическа партия е както споделяше Рейгън, като бебе, което суче: колосален вкус от едната страна и цялостна безнаказаност от другата. И в този момент ще се опитат да мултиплицират този жанр през локалните избори.
Безкрайно комплицирано е да се ръководи дребна кръстопътна страна, от чиято територия занапред ще зависят източните трасета за газ към Европа. Опасно е инцидентно попадналите в политиката ПП-та да посрещат натиска извън за приложимост на страната ни: при реорганизирането на България като част от източния фланг, който най-вероятно ще е деен в следващ конфликт с Русия; при бавното усвояване и асимилиране на стратегическите детайли на българската държавност от страна на южната ни съседка; при вероятното разпределение на българската територия в нежелана сфера на въздействие и така нататък Консултативните препоръки за национална сигурност са страшна бутафория, тъй като свикващите ги, както и посещаващите ги се занимават напълно с дребни провинциално-вътрешнополитически задачки от радевски, копринковски, харвардско-пепейски и впрочем тип. Консултативните препоръки са безрезултатни.
Но криминогенността на политическата конюнктура не е инцидентна, тя е стимулирана и ще даде резултат.

Калина Андролова
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР