Завръщането на бившия водещ на Тази сутрин“ Холи Уилоуби в

...
Завръщането на бившия водещ на Тази сутрин“ Холи Уилоуби в
Коментари Харесай

Ослепителното завръщане на Холи Уилоуби в „Танци на лед“ привлече 3,6 милиона зрители

Завръщането на някогашния водещ на „ Тази заран “ Холи Уилоуби в „ Танци на лед “ донесе 3,6 милиона фенове, разкри ITV.

Водещият на DOI, който стъпи завърнала се от светлината на прожекторите през октомври, зарадва почитателите, когато беше оповестено, че тя ще се върне като хазаин на надпреварата по фигурно пързаляне. В неделя звездата и нейният нов съ-водещ Стивън Мълхърн показаха новия сериал, в който хора като Амбър Дейвис и Рики Хатън демонстрираха своите умения.

Холи и Стивън не са непознати, както те показаха в програмата за деца, Ministry of Mayhem, преди 20 години и от този момент остават близки. Холи представяше „ Танци на лед “ и „ Тази заран “ с Филип Скофийлд, преди той да се отдръпна от функциите си в ITV предходната година.

Неделният епизод стартира с показване на професионални скейтъри и показване на новите звездни състезатели. Холи, която облече луксозна прилепнала рокля, сподели: „ За най-великото шоу на лед и дано го чуем за невероятния актьорски състав на 2024 година...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР