Завръщането на "Астън Мартин" във Формула 1 ще бъде най-хубавото

...
Завръщането на "Астън Мартин" във Формула 1 ще бъде най-хубавото
Коментари Харесай

Строл: Завръщането на Астън Мартин е най-хубавото нещо за Ф1 от години насам

Завръщането на "Астън Мартин " във Формула 1 ще бъде най-хубавото нещо, случило се в автомобилната конкуренция от години насам, съобщи изпълнителният шеф Лорънс Строл.

Канадският милиардер и негови бизнес сътрудници се снабдиха с контролния пакет акции в английския авто производител и точно той ще бъде ребрандиран на мястото на "Рейсинг Пойнт " от началото на идващия сезон 2021.

"Астън Мартин " ще се завърне във Формула 1 с марков тим за първи път от 1960 година.

"Бранд с качеството и историята на "Астън Мартин " би трябвало да се състезава на най-високото равнище в моторните спортове. Мисля, че това е най-хубавото нещо, случвало се във Формула 1 през последните години за нас, притежателите на тимовете, както и за почитателите. Не мисля, че тим в този шампионат може да носи по-добро име от "Астън Мартин ". Този шампионат е най-популярен в света и ние ще го използваме за проява на качеството на нашата марка в основни пазари ", споделя той в намерено писмо.

Сезонът във Формула 1 сега е пресечен поради COVID-19 пандемията и Строл признава, че на тимовете не им е прелестно да оперират отвън пистите. Той обаче добави, че всички са обединили старания в план "Питлейн ", който ще разрешава на съставите да оцеляват точно при сходни изключителни условия.

"Не мисля, че в международен мащаб има сфера в бизнеса, която не е наранена от тази съкрушителна пандемия. Рейсинг обществото обаче се приспособява по най-хубавия вероятен метод. Пилотите предстоящо не са удовлетворени от протичащото се, само че те схващат прелестно актуалното състояние и стоят по домовете си ", продължава Строл.

"Нашият тим също поддържа план "Питлейн ". Междувременно, видеоконференциите ни разрешават да планираме бъдещето и да продължаваме напред. Аз съм предан на Формула 1 дълготрайно, а пандемията е просто краткотрайна пауза на плана ни ", приключва канадският милиардер.

Пилоти на тима по време на прехода към "Астън Мартин " ще бъдат неговият наследник Ланс Строл и Серхио Перес.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР