Завръщането на Ant & Dec's Limitless Win ще доведе до

...
Завръщането на Ant & Dec's Limitless Win ще доведе до
Коментари Харесай

Ant & Dec`s Limitless Win потвърждава победителя от £1 милион в най-голямата награда на шоуто

Завръщането на Ant & Dec's Limitless Win ще докара до разпределяне на най-голямата парична премия в историята на шоуто със зашеметяващите £1 милион завоюва измежду възторжени подиуми.

Трейлър за третата серия демонстрира, че изменящата живота сума ще бъде извоювана, защото Ant и Dec остават безмълвни и по-късно ликуват, когато премията е извоювана. От тийзър видеото наподобява като още една поредност от огромни награди и високо напрежение за началото на новата година.

Шоуто е единственото по рода си, което предлага безграничен паричен джакпот и форматът преди този момент е виждал огромни облаги в шоуто, като състезателите Катрин и Уил от първата серия, които си потеглиха с големите £500 000. От старта си през 2022 година Limitless Win на Ant & Dec е огромен шлагер измежду феновете и третата им поредност ще се стреми да увеличи още няколко равнища с предлаганите огромни парични награди.

Говорейки за новия сериал, Ant McPartlin даде обещание „ повече драма, повече напрежение, повече развлечение и повече поб...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР