„Завоювал съм толкова много неща в живота си, че няма

...
„Завоювал съм толкова много неща в живота си, че няма
Коментари Харесай

Има ли още мечти Роналдо?

„ Завоювал съм толкоз доста неща в живота си, че няма повече фантазии “, съобщи огромната звезда на Реал Мадрид Кристиано Роналдо в изявление за бразилския онлайн канал Desimpedidos, където засегна и още куп забавни тематики към себе си.

„ Честно казано към този момент не бленувам за нищо. Всичко, което желаех, го реализирах. Ако ме попитате дали желая да спечелвам още – несъмнено. Бих желал да тържествувам на Мондиала, ясно е. Но в случай че би трябвало да сложа в този момент точка на кариерата си, бих го направил с горделивост и задоволеност. Никога не съм вярвал, че ще имам толкоз триумфи в професионалния си път “, сподели Роналдо.

„ Аз постоянно имам цел пред себе си. Все отново съм професионален футболист “, продължи CR7.

Роналдо изравни историчеси връх на Раул

„ Има доста хора, които ме харесват, и такива, които не. Винаги обаче се съсредоточвам върху тези, които изпитват благосклонности към мен. Моите сътрудници Марсело и Каземиро ми споделиха, че в Бразилия има доста хора, които са ми почитатели и това ме радва. Езикът мисля, че също оказва помощ “, изясни още петкратният притежател на „ Златната топка “.

Зидан: Този Роналдо желая да виждам

„ Никога не съм мислил, че ще печеля пет „ Златни топки “. Спечелих всичко. Ако взема още една такава премия, или две, или три, ще е очарователно. Но и да не се случи, към този момент имам пет. Все още обаче имам мощ да се боря, имам и упоритости. Има религия в себе си. Но всичко зависи от трофеите, които ще вземем този сезон и от това, което ще се случи на Мондиала “, разяснява огромната звезда.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР