Завоеванията на Григор Димитров на любовния фронт предизвикаха интерес и

...
Завоеванията на Григор Димитров на любовния фронт предизвикаха интерес и
Коментари Харесай

Северномакедонци разпитват Гришо за жените

Завоеванията на Григор Димитров на любовния фронт провокираха интерес и в Северна Македония. Пратеник на новинарската организация Makfax на „ Уимбълдън “ откри най-хубавия ни тенисист за изявление, като в последния въпрос не пропусна да засегне славата на плейбой на българина.

„ Приятели от Македония ми споделиха да не се връщам, в случай че не те попитам по какъв начин успяваш да имаш най-красивите дами за гаджета ”, обърна се към Гришо журналистът Ненад Живановски, представен от telegraph.bg.

„ Ха-ха-ха! Не знам по какъв начин да отговоря на този въпрос - реагира Димитров. - Понякога в живота човек не избира нещата, само че те идват при вас и просто би трябвало да ги приемете. Тук приказвам по принцип и за положителните, и за неприятните неща. Всички би трябвало да се одобряват по един и същи метод. Що се отнася до дамите, това е релативно, само че постоянно се пробвам да бъда положителен и прелестен с хората, които са ми близки. Може би това ми оказва помощ и в връзките с девойките “.

В Лондон непроменяемо до хасковлията е румънската мъжемелачка Мадалина Геня.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР