Заводът обяви преди месец, че ще започне сглобяването на на

...
Заводът обяви преди месец, че ще започне сглобяването на на
Коментари Харесай

Русия компенсира липсата на внос с възкресяване на двигател от миналия век

Заводът разгласи преди месец, че ще стартира сглобяването на на мотори ZMZ-523 и производството към този момент е реалност, оповестява уеб сайтът „ За рулем ”. Двойният показател на модела значи, че се създават две модификации – бензинова и мотор на пропан-бутан. Точно тази версия с двата типа гориво предлага добра цена, икономични разноски и други положителни характерности, съгласно генералния шеф Руслан Горевой.

Плановете са с моторите ZMZ V8 в началото да се зарежда вторичния пазар за аварийни елементи, а след това може би и съветското автомобилостроене, като размерът на производството ще се поправя според от търсенето.

V8, както демонстрира наименованието му, е V-образен осемцилиндров мотор, изобретен в първоначания си тип при започване на ХХ век, намерил положително приложение в спортни лодки и леки самолети. Използват го в по-мощни спортни или първокласни коли, както и в някои товарни. Първоначално е бил известен избор и в самолетостроенето, само че през днешния ден се употребява рядко.

Руските версии от 1959 и 1967...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР