Заводът на "Латекоер" край Пловдив отваря врати тази пролет, научи

...
Заводът на "Латекоер" край Пловдив отваря врати тази пролет, научи
Коментари Харесай

Заводът за самолетни части край Пловдив отваря през март

Заводът на "Латекоер " край Пловдив отваря порти тази пролет, научи Plovdiv24.bg.  Oсновите на новата индустриална площадка бяха положени през септември 2017-та година, упованията са да стартира работа през март 2018-та, показват от компанията. 
В предприятието край Пловдив ще се създават дребни възли за вратите на самолетите и електроразпределителни шкафове, предопределени за електронната част на самолетите. Цялата повърхност на завода е 5000 квадратни метра, за първите 3 години инвестицията ще доближи 15 млн. евро, в началото ще бъдат наети 200 служащи.
"Община Пловдив е измежду общините със структуроопределящи за промишлеността на Бълг© песен предприятия, утвърдила се е като индустриален център и стопански дейна зона. За нас е огромно самопризнание, че компания от международно равнище ще работи в страната и ще откри производството в един от най-високотехнологичните и бързо разрастващи се браншове ", разяснява по време на първата копка зам.-министърът на стопанската система Лъчезар Борисов.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР