Завистта кара красивите жени да се конкурират и да си

...
Завистта кара красивите жени да се конкурират и да си
Коментари Харесай

Носителки на титлата „Мис България“ се събраха, за да изберат най-красивата

Завистта кара красивите дами да се конкурират и да си съперничат. Не и в този случай!

Носителки на купата „ Мис България “ се събраха, с цел да изберат най-красивата жена на Велинград. Това се случи предишния уикенд, а Мис България 2020 Венцислава Тафкова и Мис България 2015 Марина Войкова дружно избраха най-атрактивното момиче на състезанието.

Събитието се състоя в първокласен 5-звезден хотел, където съдии бяха с изключение на двете хубавици, и най-желаният ерген на България Виктор Стоянов, както и секссимволът на родното кино Асен Блатечки. Водещ на шоуто пък бе Ники Кънчев.

Двете най-красиви дами на България позираха дружно пред камерите, демонстрирайки близки връзки и ни минимален намек за злоба или съревнование. А в края на състезанието професионалното им мнение си сподели тежката дума, като за най-красива велинградчанка избраха Вероника Григорова.

Дамите в авторитетното жури несъмнено разсейваха останалите членове на комисията. Тафкова и Войкова бяха избрали класическия черен цвят за стайлинга си, като и двете заложиха на сексапилен аутфит, който да акцентира стройните им фигури.

„ Като черна пантера си “, подхвърляха посетители на събитието на Мис България 2020 Тафкова, която скри шапката на всички с нищожен топ и впита по тялото черна пола. По-късно тя смени тоалета с кежуал костюмче в черно и бяло, с което театралничи за инстаграм от хотелския балкон. Дали някой я е придружавал в стаята, или Тафкова е предпочела тишината в спалнята си, към този момент остава мистерия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР