Зависимостта между ГЕРБ и ДПС е ноторен факт. Заради тази

...
Зависимостта между ГЕРБ и ДПС е ноторен факт. Заради тази
Коментари Харесай

Местан: Борисов стана част от сараите и това е най-голямата му грешка

" Зависимостта сред ГЕРБ и Движение за права и свободи е ноторен факт. Заради тази взаимозависимост на Бойко Борисов в последно време виждаме ускорена ерозия в доверие на премиера… Вместо да разгради сараите, Борисов стана част от сараите и това е най-голямата му неточност ".

Това сподели пред БНР дългогодишният член (от 1993 до 2015) и някогашен ръководител на Движение за права и свободи Лютви Местан, който бе изпъден от партията от почетния ръководител на Движението Ахмед Доган преди 5 години.

" Сараите се оказват незаобиколим фактор поради монопола върху цялостен един етнос, възложен на Доган още при зародиша на Движение за права и свободи. Първият коренен опит за разбиването на този монопол беше изработен от ДОСТ… Борисов има под паника боязън от етнически спор и по този начин оправдава политическите си жестове към Доган и Сараите ", сподели още Местан.

По думите му " всичко в Движение за права и свободи се управлява от бащицата Доган ":

" Кои ще се наредят до него не е най-важният въпрос… В бизнес крилото на Движение за права и свободи с най-силно въздействие е Делян Пеевски, само че той не е единственият. Там има и други играчи – тези, които монополизираха всички публични поръчки в област Кърджали, компания " Волф ", която завоюва чистотата на града. Има хиляди образци, стига да има действително предпочитание проверяващата публицистика да види очевадните истини ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР