"Зависи от самите партии на прехода дали си отиват. СДС

...
"Зависи от самите партии на прехода дали си отиват. СДС
Коментари Харесай

Димо Гяуров: БСП може да последва съдбата на СДС

"Зависи от самите партии на прехода дали си отиват. Съюз на демократичните сили да вземем за пример е комплициран като брошка на ревера на ГЕРБ, а управлението се продаде. Надявам се, че ориста на "Демократична България " няма да е същата, въпреки че изгубиха огромна част от гласоподавателите си. Българска социалистическа партия може да последва ориста на Съюз на демократичните сили ". Това съобщи в студиото на "Денят онлайн " някогашният шеф на Разузнаването Димо Гяуров.

Той е бил песимистичен по отношение на налагането на десни принадлежности за леви цели, само че по-късно си е дал сметка, че не е невероятно. "Дали ще има калинки ще бъде крайъгълен камък за новото държавно управление. Ако страната успее да събере парите от налозите, е допустимо да изхрани тези, които не могат да се оправят сами. Около 60-70% от обществото дават поддръжката си за новото държавно управление ", споделя Гяуров.

Според него е рисково Народното събрание да желае цялостен надзор върху информацията от службите за сигурност.

По думите му дотук от "Продължаваме Промяната " сме видели единствено лицата на двамата служебни министри, както и на още 1-2 души, другите занапред предстоят да станат ясни. "БСП от своя страна зае доста по-десни позиции от предстоящото. Очакват се съществени дейности по отношение на струпалите се рецесии в обществото. Няма значение дали са леви или десни, а дали са ефикасни и кой ще понесе отговорността за тях ", разяснява Гяуров.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР