Завет. За ДПС европейските избори са изключително важни, затова водач

...
Завет. За ДПС европейските избори са изключително важни, затова водач
Коментари Харесай

Европейски избори 2019: Мустафа Карадайъ в Завет: Искаме нашите деца да останат тук – с добро образование и достойни доходи

Завет. За Движение за права и свободи европейските избори са извънредно значими, по тази причина лидер на листата е ръководителят на партията. Това сподели Мустафа Карадайъ при срещите на екипа на Централния избирателен лъч на Движение за права и свободи в разградска област, оповестиха от пресцентъра на Движение за права и свободи . Аз в Брюксел отново ще вървя, само че не като евродепутат, а като ръководител на Движение за права и свободи, разясни той.
Кандидатите за евродепутати организираха срещи в селата Езерче, Веселина, Каменар, Киченица, Острово и Цар Калоян, Самуил и Завет. Пред хората те показаха програмата за интензивен и догонващ стопански напредък. Другите нямат концепция и подготвеност, а ние имаме стратегия за ускорено догонващо развиване на страната в границите на Европейски Съюз. " Искаме с ясни политики да се ръководи, а не да се господства, както сегашните ", съобщи лидерът на листата на Движение за права и свободи.
Карадайъ разкритикува ръководещите в България и сподели, че като се изключи че в Европа има доста проблеми, има и в България. " В страната виждаме властта на омразата и вървим по инерция. Не може да продължава по този метод ", съобщи той. " Най-вече в България би трябвало да създадем по този начин, че нашите деца да се образоват и да имат занаят в страната и да останат да живеят тук. Когато без посока върви страната няма по какъв начин да се случи това ", уточни той. " Ние от две години споделяме, че главните партии да седнем на масата и да определим целите и посоката на страната и без значение кой е на власт да следва тази посока ", добави водачът на Движение за права и свободи.
" Всяка власт без Движение за права и свободи е нестабилна. България не може да поеме пътя за развиване без Движение за права и свободи ", сподели зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Йордан Цонев. " Искаме да напомним на нашите претенденти и те да кажат на европейските ни сътрудници, че ние не желаеме Европа на националистите, на разделянето, на спорове, Европа в която другия е неприятен и потискан. Искаме тази Европа, която беше построена от нейните основатели. Европа, в която хората живеят свободно и са равни, националистите нямат място, в която Движение за права и свободи ще занесе своя етнически модел, тъй като Европа има потребност от това ", добави Цонев. Искаме европейски приходи в България и нашата приемливост в Европа.
На предизборните срещи участваха и ръководителят на Младежко Движение за права и свободи и евродепутат Илхан Кючюк, националният представител Ихсан Хаккъ и претендентите за членове на Екологичен потенциал Атидже Алиева-Вели, Антоанета Асенова, Сюзан Мехмедова и Танер Кабилов.
След извършените срещи екипът на Централния лъч участва на ифтар даден от ръководителя на Движение за права и свободи в Завет.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР