Заведох дело срещу Бойко Борисов за клевета. За половин милион

...
Заведох дело срещу Бойко Борисов за клевета. За половин милион
Коментари Харесай

Кирил Петков: Заведох дело срещу Бойко Борисов за клевета за половин милион лева

" Заведох дело против Бойко Борисов за клюка. За половин милион лв.. " - съобщи Кирил Петков пред публицисти, съобщи БТВ. 

" Този човек към този момент е осъждан за клюка, потвърден измамник, омръзна ми да му чувам всичките неистини за медиатори, за комисионни, за всевъзможни клюки, които той непрестанно приказва на всички места. Време е да спрем тези остарели лъжци с техните мутренски похвати. Ще стигнем да края на това дело, с цел да бъде наказан и ще влезе в пандиза. Имаме очевидци, че е взимал пари през финансовия министър. ", уточни Петков, визирайки свидетелствата на Васил Божков, че е давал подкупи. 

 

" Има безспорни обстоятелства, които бяха събрани от Министерство на вътрешните работи. Ние ще довършим работата по събирането на тези обстоятелства и се надяваме, че той ще отиде действително в пандиза. Има доста данни и очевидци, че той е взимал големи суми пари през финансовия министър. Това са думите на господин Божков, има и други очевидци на това нещо ", акцентира Петков, съобщи България он ер.

" Успяхме да вдигнем пенсиите и да дадем безвъзмездни детски градини, само че задачата ни след 2 октомври е да продължим да подвигаме минималната работна заплата и да довършим работата по Антикорупционната комисия ", сподели още водачът на " Продължаваме промяната ".

Бившият министър председател отхвърли всички обвинявания, свързани с танкерите с полутечен газ от Съединени американски щати.

" Договорихме седемте кораба да бъдат с 30 $ под пазарната цена в Европа. За две седмици намерихме къде тези танкери да бъдат разтоварени. Вчера приказвах с енергийния министър на Гърция. Ще има търгове за местата, където танкерите ще могат да отидат и това би трябвало да се направи до края на септември ", изясни Петков.

Бойко Борисов чества решението на съда, в което се споделя, че карцерът му е бил незаконосъобразен. И той не пропусна опция цветущо да го изкоментира.

Решението за ареста ми е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино и пици на кристали. Това разяснява Борисов. 

Той благодари на хората, които на две инстанции са взели това решение. " Ако ми позволите, тъй като аз одобрявам " Дневник " и " Медиапул " и доста пъти съм ги цитирал и съм извадил какво написаха те по тематиката. " Решението на Административния съд е произнесено от съдийски състав, към който не може да има никакви подозрения за тяхната самостоятелност ". 

По думите на Борисов, доста хора, откакто са се отървали от терора от Министерски съвет, са почнали да описват по какъв начин е осъществена тази грозна сцена.

" Те са знаели, че е нелегално, те са знаели, че е произвол. Това решение е взето на една оргия с доста уиски, бяло вино, пици на кристали. И заря поръчали с единствена задача да ме извлекат пред децата с белезници, знаейки 100%, че правят противозаконни дейности. Точно тези хора, които видно са корумпирани, са се захванали да вършат правосъдна промяна и да желаят техният сатрап да е едноличен стопанин в КОНПИ ", разяснява още Борисов, представен от настоящо.ком. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР