Завързаната битка за Топ 4 в първенството на Италия продължава

...
Завързаната битка за Топ 4 в първенството на Италия продължава
Коментари Харесай

Лацио удържа позицията в Топ 4 след тежък погром над Самп

Завързаната борба за Топ 4 в шампионата на Италия продължава с цялостна мощ. Статуквото се резервира непокътнато след успеха на Лацио над Сампдория на "Олимпико " с разгромното 4:0.

"Орлите " изнесоха същински рецитал пред лична аудитория, а още веднъж в основата на множеството забавни моменти беше Чиро Имобиле. Топреализаторът на Серия А наниза последните две попадения в мача, само че още веднъж наличието му вещаеше единствено рискове за съперника.

От самото начало на мача римляните постановиха надмощието си, само че стигнаха до гол едвам след 32 минути игра. Тогава Стефан Раду центрира прелестно от десния фланг и връхлитащият Сергей Милнкович-Савич с глава прониза мрежата за 1:0.

Още до почивката Лацио стигна до удобен задатък. Две минути преди края на полувремето Фелипе Андерсон центрира съвършено от ляво и качи топката на главата на Стефан де Врай и почивката пристигна при 2:0 за домакините.

Малко след подновяването на играта Гастон Рамирес можеше да върне интригата с цялостна мощ, само че пропусна най-чистия късмет за Сампдория. След това "орлите " продължиха да се забавляват на терена, само че отложиха головете чак за края.

Първо Милинкович-Савич направи пропуск, преди да асистира на Чиро Имобиле в 83-та минута за първия гол на топреализатора на Серия А в мача. Малко преди края той наниза и второ попадение, с което постави точка на разногласието, а към този момент събра 29 гола от началото на сезона и единствено 7 го разделят от върха за най-вече голове в границите на един сезон в елита.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР