Завършването на този персонализиран Chiron Super Sport отне две години,

...
Завършването на този персонализиран Chiron Super Sport отне две години,
Коментари Харесай

Bugatti Chiron Golden Era дебютира с ръчно нарисувани скици върху каросерията

Завършването на този персонализиран Chiron Super Sport лиши две години, а единствено скиците лишиха 400 часа работа.

С задоволително пари, купувачите на Bugatti могат да персонализират колите си както пожелаят посредством програмата Bugatti Sur Mesure, която гордо се гордее с " съвсем безкрайни " благоприятни условия за персонализиране. Но един клиент в действителност избута това изказване до краен лимит с красивото Bugatti, което виждате тук – автомобилът Chiron Super Sport Golden Era.

Поръчан от неназован колекционер на Bugatti с дълбока благодарност за над 100-годишната история на автомобилния производител, автомобилът от Златната епоха лиши две години, с цел да бъде приключен с 400 часа, отдадени на творбите на изкуството, които виждате от двете страни на автомобила. Той включва комплицирани ръчно нарисувани скици, които дизайнерите са нарисували непосредствено върху каросерията със специфични писалки. Bugatti споделя, че това е един от най-предизвикателните планове по поръчка, които компанията в миналото е предприемала – и е явно за какво.

 width=

" От самото начало ни беше доста ясно, че можем да реализираме достоверен свършек на тези скици (а при Bugatti достоверността е от първостепенно значение), в случай че фактически използваме химикалките, които използваме за очертаване на хартия – всичко друго би довело до нещо, което наподобява подправени или с ниско качество ", означи Ахим Аншайд, някогашен шеф по дизайна на Bugatti, който управлява плана. " Ето за какво трябваше да намерим развой, който да ни разреши да използваме писалки и да вършим всички скици на ръка, непосредствено върху боята. "

Страната на пасажера демонстрира 26 неповторими рисунки с икони като Type 41 Royale и Type 57 SC Atlantic, до момента в който страната на лидера има 19 скици, документиращи историята на Bugatti от 1987 година насам. Това включва съвременни бъгове като EB110, Veyron и Chiron, както и емблематичен мотор W16.

Двуцветно градиентно боядисване работи като платно за тези персонализирани портрети. Nocturne Black на предната част се слива с нова за този автомобил Dore златна багра, която се простира от А-колоната до задната част на автомобила.

 width=

 width=

Сложното произведение на изкуството се простира и върху кабината. Всеки панел на вратата е ръчно рисуван с три икони на Bugatti в EB110, Veyron и Chiron от едната страна и Type 35, Type 57 SC Atlantic и Type 41 Royale от другата. На други места има фини шевове от Златната епоха и ръкописно означение " Едно от едно ".

Цената? Не е от голяма важност – този уникален Chiron Super Sport няма да бъде заимствуван. Но като се имат поради някои от разноските за други еднократни модели на Bugatti, чакаме този да бъде в милиони. Колата ще бъде изложена по време на Седмицата на колите в Монтерей, преди да се насочи към гаража на един доста богат колекционер.

 width=

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР