Завършилата на 5-о място на Олимпийските игри в спортната гимнастика

...
Завършилата на 5-о място на Олимпийските игри в спортната гимнастика
Коментари Харесай

Валентина Георгиева пред БНТ: Не са много цветни положенията с кръста ми

Завършилата на 5-о място на Олимпийските игри в спортната гимнастика това лято Валентина Георгиева употребява края на сезона, с цел да лекува хронична травма в кръста.

Тя поддържа младите български гимнастици на Балканиадата, която се организира в София и приказва особено за Българска национална телевизия.

" Да не кажа огромна дума, не са доста цветни ситуациите. Ще диря още отзиви от доктори. Психологически и мотивационно съм на най-много, тъй като това беше най-силната ми година. Направих пет Световни купи с пет оценки. На европейско състезание имам сребърен орден. Чак в този момент стартирам да съзнавам какво се случва и допускам, че още дълго ще ме държи страстта за достижението, което направих ", показа състезателката по спортна гимнастика.

Валентина не счита да се отхвърля от спорта, каквито информации се появиха и дори е окуражена за нови триумфи.

" Догодина има европейско и международно състезание и считам, че това са едни от най-важните надпревари. Олимпиадата е единственото съревнование, което съм без орден, само че с следващия край. Това единствено ме стимулира и ми демонстрира, че мога да направя още повече ", добави столичанката.

11 страни взеха присъединяване в Балканиадата, а страната ни завоюва солидно количество медали.

Автор: Росен Станчев



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР