Завършиха строително-монтажните работи по проект Подобряване на туристическата инфраструктура в

...
Завършиха строително-монтажните работи по проект Подобряване на туристическата инфраструктура в
Коментари Харесай

Изградиха открит паркинг в Обзор

Завършиха строително-монтажните работи по план " Подобряване на туристическата инфраструктура в гр. Обзор, Община Несебър – създаване на открит паркинг, детска площадка и озеленяване “, финансиран по Оперативна стратегия:  Програма за морско дело и риболовство 2014 – 2020 година

Обектът, чието създаване започва на 1 октомври предходната година, бе  изпълнен съгласно зададените  параметри и  периоди. Той разполага с 36 паркоместа, в това число за инвалиди, детска площадка и озеленяване. Изпълнени  са съответните паважни настилки, бордюри, пътни знаци, водопроводни, канализационни, електрически съоръжения, осветяване и видеонаблюдение. За санитарните потребности на посетителите е конфигурирана автоматизирана тоалетна и декоративна външна чешма.

Целта на плана е да  отговори на възходящите потребности от разширение на общинската инфраструктура  в бързо разрастващото се курортно населено място, за чието благоустрояване  и  развиване община Несебър продължава да работи. Чрез осъществяването му се реализира пряко  поощряване на общественото благоденствие и  развиването на резистентен туризъм чрез  разнообразяване  и разширение на туристическото предложение на спомагателни услуги и детски атракциони на   територията на община Несебър.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР