завърши сезона с победа и с бронзовите медали. В последния

...
завърши сезона с победа и с бронзовите медали. В последния
Коментари Харесай

Челси завърши сезона с победа след късен гол

приключи сезона с победа и с бронзовите медали. В последния си мач лондончани победиха изпадналия с 2:1 на " Стамфорд Бридж ". откри резултата в 11-ата минута, само че 3 минути преди края изравни. В добавеното време донесе триумфа на " сините ". Феновете на Челси изпратиха с овации, който изигра последния си мач за отбора.

Отборът на Томас Тухел приключва един сезон, който стартира обещаващо, мина през рецесия и остави очаквания за идващите години. Челси бе претендент за купата при започване на акцията, само че последователно отпадна от битката. След това пристигна глобата към притежателя Роман Абрамович и новия притежател Тод Боели.

0 - Chelsea are the first team in Premier League history to go through a whole season without ever being behind at half-time. Ascendancy.
— OptaJoe (@OptaJoe)
Лондончани си бяха обезпечили третото място преди този мач и Томас Тухел направи пет промени в стартовия състав. стартира като титуляр в мач от Висшата лиа за първи път от май 2017 година Именно той асистира на за първия гол в срещата. пък бе титуляр за първи път от март. Бен Чулуел бе на пейката, откакто се възвърне от тежка травма, получена през ноември.

имаше преимущество и търсеше втори гол. Удар на бе отразен от вратаря на гостите, а удари греда след ново положително подаване на. В началото на второто полувреме обаче трябваше да прави избавяне. Той нямаше какво да направи малко преди края, когато с глава прати топката около него. Остава време да засече центриране на и да донесе успеха на домакините.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР