Завърши ремонтът на 30 км от път III-112 Дъбова махала

...
Завърши ремонтът на 30 км от път III-112 Дъбова махала
Коментари Харесай

Приключи ремонтът на пътя между Дъбова махала и Монтана /снимки/

Завърши ремонтът на 30 км от път III-112 Дъбова махала - Монтана, издадено е и разрешението за прилагане, оповестяват от АПИ.
Инвестицията е за над 15 млн. лева Третокласният път е съществена връзка на селата Студено буче, Доктор Йосифово, Смирненски, Славотин и Дъбова махала с Монтана, Лом и Видин, както и с пристанище Лом и ферибота Видин - Калафат.
Участъкът е различен маршрут на път I-1 Видин - Монтана, част от кулоар №4 от трансевропейската транспортна мрежа (TEN-T). Основно ремонтирана е правата от началото на село Дъбова махала до пътната връзка с околовръстния път на Монтана. Подменена е асфалтовата настилка на общо 30 километра в 4 сектора от третокласния път, ремонтирани са 4 мостови уреди, реконструиран е мостът в с. Доктор Йосифово, който е с уширен габарит и нова връхна структура, построени са и 4 кръстовища. Участъкът е с нова хоризонтална маркировка, ограничаващи системи и знаци.
Проектът е финансиран от Оперативна стратегия "Региони в напредък " 2014-2020 година посредством Европейския фонд за районно развиване и националния бюджет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР