Завърши поредното издание на IT Джаги лигата у нас. На

...
Завърши поредното издание на IT Джаги лигата у нас. На
Коментари Харесай

Завърши петото издание на IT Джаги лигата

Завърши следващото издание на IT Джаги лигата у нас. На 30.11.2019 в Спортен бар „ Академията”, бул. Тодор Александров 60 състезатели от най-различни компании в бранша се срещнаха в петото издание на Националната IT джаги лига.

Сили премериха дългогодишни участници с новосформирани тимове в оспорвани борби, които постоянно завършваха с тъждество и продължение с дузпи!
 Така, след два инфарктни мача, миналогодишният победител SAPFire стигна до край, като победи тимовете на Link Mobility на четвърт и Black Lemons (VMWare) на полуфинал. Там момчетата на SAP срещнаха тима на Hotshots (Sorftserve), който съумя да грабне златото в равносилен дуел и с резултат 21:19. Първенецът приключи без загуба в квалификациите против тимовете на CowOrKibg (Deepest) и Big Upset (VMWare) и по този начин се трансформира в единствения тим единствено с победи в шампионата.

Третото място отиде за още един тим с обичаи - Black Lemons, (VMWare), които срещнаха сътрудниците си от Big Upset (VMWare) на дребния край. Последните взеха и специфичната премия на шампионата за " Най-интерактивен тим “.

MVP на надпреварата стана офaнзивно-дефанзивният капитан на SAPFire - Александър Петков!

Във втора дивизия спечелили станаха девойките и момчетата от SAPIce, които надделяха с доста комбинативна игра интернационалния тим на Tide's Porcellini, играещи с италиански жанр и засилено офанзивна игра.

Освен Tide, още един новосформиран тим - Extensa, се пребори за бронзовото отличие след мач, изпълнен с страсти и доста въодушевление. Четвърти се класираха състезателите на FactSetters (Factset).

Правото да вземат участие в Германия на Business Cup 2019 завоюваха тимовете на фирмите Softserve & SAP! Пожелаваме им триумф!

Организатори на Българската национална джаги лига за пети следващ път са БДФ и състезателен клуб по джаги „ Джагоарс”.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР