Завърналият се в Черно море нападател - Матиас Курьор говори

...
Завърналият се в Черно море нападател - Матиас Курьор говори
Коментари Харесай

Курьор: Избрах Черно море със сърцето

Завърналият се в Черно море нападател - Матиас Курьор приказва пред задгранична медия за решението си още веднъж да играе на " Тича ". Ето какво сподели той:

" " Напуснах Индия. Не прекарах дълго време там, само че и сезонът в локалното състезание също не е дълъг. Изиграх 10 от 20 мача там. Това е половината от шампионата.Напуснах, тъй като не ми хареса. Нивото беше прекомерно ниско и не ми беше прелестно. Изобщо не ми хареса.Прибирах се в хотела, вървях на подготовка и след това отново се прибирах. На възраст съм, в която не желая повече да минавам през това.
 Черно море отнесе и Созопол
Черно море отнесе и Созопол

Варненци завоюваха с 4:0

Първоначално отхвърлих на тимове от Саудитска Арабия, Турция, Индия и различен български клуб. Исках да отида някъде, където ще се усещам добре.Когато ми се обадиха от Варна си споделих, че това е мястото, на което съм се чувствал най-добре в кариерата си и може да се върна там.

Дали това е избор на мъдростта не знам, само че избор на сърцето сигурно. Знам, че това е съвсем краят на кариерата ми и желая да му се насладя. Нека са хубави години. Искам да се насладя, а Варна е най-хубавият избор за мен. Бил съм тук два пъти и всякога беше ужасно.

Бих желал да завърша кариерата си тук, ще е ужасно.Най-хубавите години за мен във футбола бяха тук, само че освен аз вземам решение. Ако зависи от мен, бих правил това още 3 или 4 години.Би било още по-хубаво, в случай че по-късно мога да работят за клуба от тук или от надалеч. Винаги съм мечтал да построя нещо като мост сред Мартиника и Европа ", съобщи той пред " kreyoldiaspower ".
 Илиан Илиев: На моменти срещите бяха прекомерно другарски
Илиан Илиев: На моменти срещите бяха прекомерно другарски

Не че нямаше заряд, само че като цяло има какво да се желае, споделя специалистът
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР