Завърналият се в Челси Ромелу Лукаку нямаше как да не

...
Завърналият се в Челси Ромелу Лукаку нямаше как да не
Коментари Харесай

Лукаку: Много съм щастлив, можеше да вкараме и повече

Завърналият се в Челси Ромелу Лукаку нямаше по какъв начин да не остане удовлетворен след успеха над градския противник Арсенал с 2:0 посред „ Емиратс “. Белгийският нападател откри резултата в 15-ата минута, като за Лукаку това бе първи гол за Челси, само че 114-и във Висшата лига.

С това попадение той към този момент еднолично заема 20-ото място във безконечната класация на голмайсторите на британското състезание, като до момента делеше мястото с легендата на Арсенал Йън Райт.

„ Много съм благополучен от успеха, играхме доста добре и доминирахме. Можеше да вкараме повече. Трябва да продължим по този метод. Трябва да побеждаваме, защото конкуренцията във Висшата лига е доста огромна “, показа Лукаку след мача.

„ Старая се. В края на деня искаш да работиш крепко за тима, да вкарваш, да създаваш положения. Този тим е доста надарен. Те са първенци на Европа и желаят да не престават да надграждат и да побеждават. Съотборниците ми направиха по този начин, че всичко беше доста удобно за мен, нямаше никакво напрежение преди мача. Мислех единствено за успеха. Много се веселя за клуба и почитателите “, сподели още нападателят.

"Dominant, I would say... "
— Sky Sports Premier League (@SkySportsPL)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР