Завърналият се след наем в Базел Фьодор Чалов откри за

...
Завърналият се след наем в Базел Фьодор Чалов откри за
Коментари Харесай

ЦСКА се препъна в Нижний Новгород, убедителна победа за Спартак

Завърналият се след наем в Базел Фьодор Чалов откри за в 14-ата минута, а в 22-ата удвои задатъка на московчани. Домакините понижиха с попадение на след час игра. Същият футболист означи и гола за 2:2 в 85-ата минута, засичайки с глава съвършено центриране от левия фланг на Дмитрий Стоцкий.

нямаше проблеми против новака и го победи с 4:1. Три от головете за " червено-белите " паднаха още през първото полувреме. откри резултата във 2-ата минута, в 12-ата се разписа, а в 38-ата реши всичко в интерес на отбора, воден от Гийермо Абаскал. През втората част спартаковци понижиха оборотите и гостите съумяха да върна един гол посредством Иван Башич в 55-ата минута, а в добавеното време заби четвърти гол за московчани.

се пребори за първа точка след завръщането си в РПЛ. Тимът на Александър Бородюк приключи 1:1 като посетител на Криля Советов. Голът за Торпедо на Давид Караев в 19-ата минута беше същински шедьовър. Нападателят засече в жанр " Златан Ибрахимович " центриране на Артьом Самсонов и не остави шансове на вратаря Иван Ломаев, само че през второто полувреме домакините от Самара изравниха с попадение на Владислав Шитов.

В късния дуел победи с 1:0. Единственото попадение вкара, който към този момент има три гола през сезона, а за всеки от тях му асистира. Отборът на Валерий Карпин приключи с 10 индивида след аления картон на в 78-ата минута, само че стигна до първи триумф и се изкачи в средата на таблицата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР