Завърналият се след контузия халф на Левски - Борислав Цонев,

...
Завърналият се след контузия халф на Левски - Борислав Цонев,
Коментари Харесай

Борислав Цонев: Левски е голям отбор и съм сигурен, че ще се оправи

Завърналият се след травма халф на Левски - Борислав Цонев, даде просторно изявление пред клубната телевизия на " сините ", в което описа за дългия интервал на своето възобновяване и завръщането с гол против Царско село.
 150 почитатели на Левски ще гледат онлайн гостуването на Ботев (Пловдив)
150 почитатели на Левски ще гледат онлайн гостуването на Ботев (Пловдив)

Цената на билетите е 8 лв.

Ето какво сподели той:

" Доста специфичен ден беше за мен 5 май. От 7 месеца не бях играл. Чувството като влязох на терена беше неповторимо. Може би не чаках да вляза и да вкарам гол и да оказа помощ на тима да победим. Ниописуемо е. Радвам се, че по този начин се случи. Аз разбрах два дни преди мача, че ще съм в групата. Коментирали сме, че в идващите мачове може да взема присъединяване. Но тъкмо за този мач не го чаках. Когато Живко ме пита по какъв начин съм и дали мога да вляза в игра. Казах му незабавно " да ". Радвам се, че се получи, че ме пусна да играя.
 Левски е бил покрай спонсорски контракт с унгарска компания
Левски е бил покрай спонсорски контракт с унгарска компания

Сделката се е провалила в края

Като цяло преди да вляза бях под напрежение, леко нерешителен, тъй като не бях дълго време в такава игрова конюнктура. И с поддръжката на почитателите внезапно ми пристигна спокойствието и самочувствието.
 Снимка 529766
Източник:

Не бях толкоз добре насочен. Видях, че вратарят излиза, пробвах се да го трансферира, не съумях. Но топката остана в мен и за мое благополучие вкарах гол. Да, помня, всички са качиха върху. Доста прелестен миг за мен. Другите момчета от тима също ме поддържат. И те бяха радостни.

Може би най-после беше най-тежко. Усещах, че съм близо, само че и знаех, че не съм на 100% още. Трудно е, защото много време мина и всеки ден, който минава отвън футбола те напряга в допълнение. Радвам се, че към този момент играя, има почитателите по стадионите. Всичко ще бъде наред.

Използвах обществените мрежи да благодаря на хората, на тези милиони почитатели. Тяхната поддръжка ни даваше мотивация на мен и на Ради всеки ден да упражняваме, да се опитаме да се върнем допустимо най-скоро. От първия ден, от интервенцията, господин Сираков, треньорите и всички се отнесоха с огромно самообладание към. Огромна признателност към тях. Дано с Ради да влезем във форма и да върнем това доверие.
 Снимка 529771
Източник:

Да, още от интервенция, доста ни писаха с Ради. През цялото време ни поддържат. Дано и ние да можем да зарадваме. Ради е подготвен, имаше един проблем, само че към този момент тренира с тима и се надявам да влезе.
 Левски ще трепери най-малко още две седмици за лиценза си
Левски ще трепери най-малко още две седмици за лиценза си

" Сините " нямат плануван бюджет за идващия сезон

За всеки човек е друго, не мисля тези неща, защото те въздействат на играчите. Ние сме млади, би трябвало да се развиваме и да се подобряваме. Ясно е, че обстановката не е добра, само че Левски и огромен тим и съм сигурен, че ще се оправи. На доктрина е допустимо да приключим на седмо място. За нас най-важното е да се обиграем за следващата година. Други неща сега са по-важни, не това за седмото място и битката за Лига Европа. Благодаря на почитателите. Дано да дойдат повече хора на " Герена ", добави Боби Цонев.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР