Завърналият се на кормилото на баварската машина Юп Хайнкес успокои

...
Завърналият се на кормилото на баварската машина Юп Хайнкес успокои
Коментари Харесай

Хайнкес: Този Байерн е по-силен от онзи с требъла

Завърналият се на кормилото на баварската машина Юп Хайнкес успокои почитателите преди следващия си дебют - против Фрайбург в събота. Байерн (Мюнхен) записа неуверени резултати досега, което не е типично за тима. В тази връзка Карло Анчелоти беше сменен от Хайнкес, под чието управление тимът за последно беше водеща мощ в Европа.

“Настоящият състав е доста по-добър от оня, с който спечелихме требъла прз 2013 г.”, съобщи 72-годишният експерт, връщайки очакванията измежду последователите.

След седем кръга в Бундеслигата първенците са втори в класиране - на 5 точки от водача Борусия (Дортмунд). “Досега отборът е позволил цели 7 гола, което е доста - продължи наставникът. - За да имаш триумфи, би трябвало да си постоянен в отбрана. Но аз съм спокоен, тъй като виждам, че момчетата още веднъж се забавляват по време на тренировките. Всички те ми споделят, че атмосферата е отлична. Всеки един от тях постави доста старания.
Jupp #Heynckes: " Ich erwarte, dass wir morgen eine hochmotivierte, engagierte Mannschaft sehen. " #MiaSanMia #FCBSCF pic.twitter.com/5Ln2xC98Yf
— FC Bayern München (@FCBayern) October 13, 2017 ”

В тази връзка треньорът увери, че има вяра в качествата на Хамес Родригес и ще стори всичко допустимо той още веднъж да бъде на висота. Колумбиецът не крие, че е останал отчаян от уволнението на Анчелоти, който беше в основата на привличането му. “Ще се погрижа за Хамес. Гледал съм го доста пъти и знам, че той е един приказен футболист. Утре обаче той няма да е титуляр, тъй като се прибра прекомерно късно от Южна Америка и ще тренира единствено веднъж”, добави Хайнкес.

Опитният експерт вдъхна убеденост и у вратаря Свен Улрайх, който към този момент не съумява да замести почтено контузения Мануел Нойер. “Свен е добър пазач. Той направи една-две неточности, само че това се случва с всекиго. Отбраната пред него би трябвало да е по-компактна, с цел да му е по-лесно на него”, уверен е Хайнкес.

Байерн приема Фрайбург в събота от 16:30 часа.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР