Заварих уплашени хора, които гледаха в земята. Възложена е проверка,

...
Заварих уплашени хора, които гледаха в земята. Възложена е проверка,
Коментари Харесай

Шефът на „Митниците“: Заварих уплашени хора, които гледаха в земята

„ Заварих уплашени хора, които гледаха в земята. Възложена е инспекция, само че приоритет за мен са приходите, положението на работния състав и опазването на границата ”. Това съобщи шефът на организация „ Митници ” Георги Димов на въпрос на депутата Рая Азарян от ГЕРБ какво е заварил, когато е оглавил организацията и дали има инспекция за скандалните събития от последните седмици.

Димов и чиновници от организацията бяха изслушани във краткотрайната комисия за следствие на корупционни практики в организацията „ Митници ” и възможното присъединяване на Асен Василев в тях.

„ След тези кавги, митниците няма да изчезнат и няма да носят кръста на някакви хора, били за малко там. Всички документи, които трябват на комисията, ще бъдат предоставени “, добави Димов. По думите му в митниците работят 3338 души, 88 чиновници били премествани на разнообразни позиции, до момента в който Петя Банкова е оглавявала организацията.

Пред депутатите стана ясно още, че от назначението на Банкова на поста  има 5139 административни нарушавания в организацията, формирани са 228 досъдебни производства, от които 123  са за контрабанда.

 


 

FaceBookTwitterPinterest
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР