Заур Дадаев и други осъдени за убийството на руския опозиционен

...
Заур Дадаев и други осъдени за убийството на руския опозиционен
Коментари Харесай

Убийците на Немцов вербувани за фронта в Украйна в замяна на свобода след войната

Заур Дадаев и други наказани за убийството на съветския опозиционен политик Борис Немцов или към този момент вземат участие във военните дейности в Украйна или в най-близко време ще бъдат изпратени на фронта, оповестява чеченският кайт https://www.kavkazcenter.com като се базира на телеграм канала ВЧК-ОГПУ.

Според източник, те всички са подали съответните заявки и са утвърдени. Тези, които останат живи, ще бъдат амнистирани и ще бъдат на независимост след войната.

Освен Заур Дадаев за убийството на Борис Немцов бяха наказани още четирима кадировци и получиха дългогодишни присъди в затворнически колонии със непоколебим режим.

Заур Дадаев беше наказан на 20 години, Анзор Губашев на 19, Шадид Губашев — на 16, Темирлан Эскерханов —  14, Хамзат Бахаев — 11 години.

Припомняме, че съветските медии оповестяват, че в съветските затвори и затворнически колонии се води всеобща вербовка на " доброволци " за присъединяване във войната в Украйна против обещанието за независимост, за тези, които останат живи.

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР