Затворник, заподозрян, че е намушкал детеубиеца Рой Уайтинг, е убиец,

...
Затворник, заподозрян, че е намушкал детеубиеца Рой Уайтинг, е убиец,
Коментари Харесай

Убиецът, обсебен от филма на ужасите, Психо, заподозрян, че е намушкал детеубиеца Рой Уайтинг

Затворник, обвинен, че е намушкал детеубиеца Рой Уайтинг, е палач, в миналото захласнат от кино лентата на ужасите Психо, може да разкрие Mirror.

Андрю Лайт – излежаващ доживотна присъда за наръгване с нож до гибел на своя съквартирант – е обвързван с нападението против килъра на Сара Пейн в пандиза в HMP Wakefield. Уайт остана целият в кръв след неистовото намушкане с нож в пандиза с оптималната сигурност през февруари.

Сега Mirror може да разкрие, че Лайт е в центъра на следствието - повече от две десетилетия откакто той намушка до гибел хомосексуалния си ухажор в жилището, който споделяха.

Слухът на самия Лайт беше споделил, че по време на часове на изявленията през 2002 година той споделил на служителите на реда, че убийството на 53-годишния Ричард Едуардс е било най-хубавото възприятие, което е изпитвал и го е предиздвикало да се втурне.

Той сподели, че е копнеел да убие някого, откакто е гледал кино лентата Psycho III on loop. И откакто първият нож щракна в черепа на жертвата му, Лайт по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР