Затворник от Йемен разкри за зловещото сексуално насилие, на което

...
Затворник от Йемен разкри за зловещото сексуално насилие, на което
Коментари Харесай

Връзват ги с камъни за половите органи и ги снимат, докато ги изнасилват: Брутални рисунки от затвора показват защо държаните там нямат търпение да умрат

Затворник от Йемен разкри за злокобното полово принуждение, на което е бил подложен в пандиза Бери Ахмед в Аден, написа The Sun.



Затворените там са били измъчвани и полово измъчвани в пандизите, които се намират под контрола на Обединените Арабски Емирства. В тези затвори се държат лица, които нито са наказани, нито упрекнати.



Един от пандизчиите споделя по какъв начин е изглеждало това безчинство, предал е също по този начин и рисунки на британската медия.



Те демонстрират страшни подиуми, като нарисуван гол мъж, който е подложен на електрошок. На друга схема се вижда мъж, заобиколен от кучета, както и брутални подиуми на обезчестяване.













Човекът, чиито рисунки са оповестени, е в пандиза в Аден от две години, защото е взел участие в опозиция против ОАЕ. В течение на гражданската война в Йемен, която тече към този момент 3 години, Емирствата се намесиха в отбрана на държавното управление в Йемен, а също по този начин и коалиция, водена от Саудитска Арабия.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР